📁 آخر الأخبار

طريقة عمل كوسه شهيه بالأصول المصريه

نقدم اليكم اليوم فى جمالك سيدتى طريقة عمل الكوسه المصريه التى لا يخلو منها اى منزل و بالهنا و الشفا

 مكونات الكوسة بالأصول المصريه

طريقة عمل كوسه شهيه بالأصول المصريه
.
  • ½ كيلو كوسة مقشرة ومقطعة حلقات سميكة
  • 3 ثمرات طماطم مضروبة بالخلاط ومصفاه
  • بصلة كبيرة مقطعة مكعبات صغيرة
  • 5 فصوص ثوم مهروس
  • ملعقة كبيرة زبدة
  • كوب مرق
  • ملح وفلفل اسود حسب الحاجةالخطوات

خطوات عمل الكوسة بالأصول المصريه

  1. نقوم بتشويح البصل والثوم فى الزبدة حتى يذبلوا
  2. نضيف عصير طماطم وندعها تتسبك
  3. نضيف ملعقة كبيرة طماطم بيوريه للصلصة قبل انتهاء التسبيك بقليل
  4. نضيف الكوسة والملح والفلفل الاسود والمرق وعندما تبدأ فى الغليان نهدئ الشعلة حتى تمام النضج

تعليقات